Becak Tuwa, Geguritan Anggitanipun Nurgud

In Fiksi

Becak Tuwa

Dening: Nuryanto (Nurgud)

Thongo-thongo ing pinggir

Nyawang ubeking liyan rebut pakaryan 

Ing nduwur becak aku sangga uwang

Sawise sekesuk mubeng golek penumpang

 

Becak tuwa genti tak sawang

Ati welas mring kahanan

Sedhela meneh akeh angkutan

Bis lan taksi dadi saingan

 

Sapa kang gelem numpak becak tuwa

Kang swarane rante gawe gila

Becak tuwa becak sewan

Kanca urip golek pangan

Tags: #becak tuwa #Geguritan becak #geguritan jogja

Kumpulan Geguritan SMA Terbaru
Kumpulan Geguritan SMA Terbaru
Edusiana.com – Berikut ini adalah kumpulan geguritan bahasa
Puisi Terbaru Mie 2017 : Jiwa Sendu
Puisi Terbaru Mie 2017 : Jiwa Sendu
Edusiana.com – Berikut ini adalah karya sastra
Puisi Takut Gelap Oleh Luthfi (Puisi Bikin Nangis)
Puisi Takut Gelap Oleh Luthfi (Puisi Bikin Nangis)
Kalau kamu suka bapar mending jangan lanjutin
Must read×

Top
×