CONTOH GEGURITAN JAWA Ojo kleru

Di News 1501 views
contohgeguritan.edusiana.com
CONTOH GEGURITAN JAWA
Ojo kleru
Apa kok pikir manungsa iku dewa
Kang bias gawe apa-apa dadi sampurna
Tanpa cacat, tanpa lepat
Kadya kang dadi kekarepeane manungsa padha

Awak kang dumadi saka irenge donya
Among bias nampa ecene wong liya,
Tan mikir apa kang dadi rasa sira
Kalara-laran nganti nunjem ing dada

Pancen bener awak iki dudu wosing rasa tresna
Ora liya karana byung kang butuh arta
Banjur makarya kang mengkana
Kang kanggo nyukupi upa saben dina

Tags: #contoh geguritan ojo kleru #geguritan contoh bahasa jawa #geguritan gratis #geguritan sma #geguritan smp #gegutritan ojo kleru #gratis geguritan #puisi jawa geguritan ojo kleru

Pengumuman Hasil UNBK SMA 2019 Lengkap
Pengumuman Hasil UNBK SMA 2019 Lengkap
Pengumuman Hasil UNBK SMA 2019 Lengkap –
Hotel di Bandara YIA
Hotel di Bandara YIA
Bagi kalian yang ingin mencari Hotel di
Nilai Ulangan Video Pawartos
Nilai Ulangan Video Pawartos
    Penting!!! Nilai ini masuk di
Materi Nyerat lan Maos Geguritan
Materi Nyerat lan Maos Geguritan
GEGURITAN Geguritan menika saking tembung gurit ingkang
Baca Juga×

Top
×