CONTOH GEGURITAN JAWA Ojo kleru

Di News 1635 views
contohgeguritan.edusiana.com
CONTOH GEGURITAN JAWA
Ojo kleru
Apa kok pikir manungsa iku dewa
Kang bias gawe apa-apa dadi sampurna
Tanpa cacat, tanpa lepat
Kadya kang dadi kekarepeane manungsa padha

Awak kang dumadi saka irenge donya
Among bias nampa ecene wong liya,
Tan mikir apa kang dadi rasa sira
Kalara-laran nganti nunjem ing dada

Pancen bener awak iki dudu wosing rasa tresna
Ora liya karana byung kang butuh arta
Banjur makarya kang mengkana
Kang kanggo nyukupi upa saben dina

Tags: #contoh geguritan ojo kleru #geguritan contoh bahasa jawa #geguritan gratis #geguritan sma #geguritan smp #gegutritan ojo kleru #gratis geguritan #puisi jawa geguritan ojo kleru

Info gempa bantul 10 agustus 2019
Info gempa bantul 10 agustus 2019
Berikut ini adalah info gempa 2019 di
Info gempa 10 agustus 2019 jam 20.28
Berikut ini adalah Info gempa 10 agustus
Info PPDB SMA Negeri 1 Dlingo
Info PPDB SMA Negeri 1 Dlingo
Info PPDB SMA Negeri 1 Dlingo 2019,
INFO PPDB SMA NEGERI 1 BANTUL
INFO PPDB SMA NEGERI 1 BANTUL
INFO PPDB SMA NEGERI 1 BANGUNTAPAN 2019,
Baca Juga×

Top
×