Geguritan Jawa Klekaran

In Fiksi

Klekarang

Dening: Nuryanto (Nurgud)

Aku pingin klekaran

Sakwise awake iki sayah tenan

Mburu butuh kanggo panguripan

Sanajan adus riwe ing panasan

 

Aku pengin klekaran

sanajan ngathang-ngathang ana jogan

Iku wis cukup kanggoku

Kanggo ngilangi rasa kaku

 

Kareben wong nganggep aku edan

Marga turu sak paran-paran

Nanging aku bisa nglenggana

Marang kahanan kang sarwa beda

Tags: #contoh geguritan #geguritan klekaran #puisi bahasa jawa

Kumpulan Geguritan SMA Terbaru
Kumpulan Geguritan SMA Terbaru
Edusiana.com –¬†Berikut ini adalah kumpulan geguritan bahasa
Puisi Terbaru Mie 2017 : Jiwa Sendu
Puisi Terbaru Mie 2017 : Jiwa Sendu
Edusiana.com – Berikut ini adalah karya sastra
Puisi Takut Gelap Oleh Luthfi (Puisi Bikin Nangis)
Puisi Takut Gelap Oleh Luthfi (Puisi Bikin Nangis)
Kalau kamu suka bapar mending jangan lanjutin
Must read×

Top
√ó