Geguritan Jawa

In News

Wohing Kama

Dening: Yogi M

Contoh Geguritan

Geguritan Bahasa Jawa

Apa kok pikir manungsa iku dewa

Kang bias gawe apa-apa dadi sampurna

Tanpa cacat, tanpa lepat

Kadya kang dadi kekarepeane manungsa padha

 

Awak kang dumadi saka irenge donya

Among bias nampa ecene wong liya,

Tan m

ikir apa kang dadi rasa sira

Kalara-laran nganti nunjem ing dada

 

Pancen bener awak iki dudu wosing rasa tresna

Ora liya karana biyung kang butuh arta

Banjur makarya kang mengkana

Kang kanggo nyukupi upa saben dina

Materi Nyerat lan Maos Geguritan
Materi Nyerat lan Maos Geguritan
GEGURITAN Geguritan menika saking tembung gurit ingkang
info gempa pacitan dan madiun
info gempa pacitan dan madiun
Pada tanggal 18 februari 2018 telah terjadi gempa bumi yang berdasarkan info dari bmkg berasal dari Jawa Timur.   Gempa bumi terasa dari madiun dan pacitan.Bahkansampaisiyogyakarta getaranya terasa.
info gempa 18 februari 2018
info gempa 18 februari 2018
Telah terjadi gempa bumi pada tanggal 18 februari 2018 pada pukul 01.50. Untuk lokasi dan seberapa besar belum di ketahui, namun yang jelas terasa sampai di jogja. Update dari bmkg, beriku ini keterangannya. Silahkan di share
Info Gempa 23 Januari 2018
Info Pusat Gempa 23 Januari 2018 Berdasarkan
Must read×

Top
×