Penulis: Edusiana

Opini Bahasa Jawa

Opini Bahasa Jawa

Opini Bahasa Jawa Karawitan ing jaman menika. Menawi ningali kawontenanipun bangsa Indosesia ing jaman samenika dipun emanaken sanget. Wonten
Baca Juga×

Top
×