CONTOH GEGURITAN JAWA Ojo kleru

Di News 2038 views
contohgeguritan.edusiana.com
CONTOH GEGURITAN JAWA
Ojo kleru
Apa kok pikir manungsa iku dewa
Kang bias gawe apa-apa dadi sampurna
Tanpa cacat, tanpa lepat
Kadya kang dadi kekarepeane manungsa padha

Awak kang dumadi saka irenge donya
Among bias nampa ecene wong liya,
Tan mikir apa kang dadi rasa sira
Kalara-laran nganti nunjem ing dada

Pancen bener awak iki dudu wosing rasa tresna
Ora liya karana byung kang butuh arta
Banjur makarya kang mengkana
Kang kanggo nyukupi upa saben dina

Tags: #contoh geguritan ojo kleru #geguritan contoh bahasa jawa #geguritan gratis #geguritan sma #geguritan smp #gegutritan ojo kleru #gratis geguritan #puisi jawa geguritan ojo kleru

Gempa 22 Juni 2020
Gempa 22 Juni 2020
Gempa Bumi 22 Juni 2020 – Gempa
Info Gempa Pacitan 12 Maret 2020
Info Gempa Pacitan 12 Maret 2020
Info Gempa Pacitan Kamis 12 Maret 2020,
Info Gempa Kamis 12 Maret 2020
Info Gempa Kamis 12 Maret 2020
Info Gempa 12 Maret 2020 – Info
Rekomendasi Saham 13 Desember 2019
Rekomendasi Saham 13 Desember 2019
Berikut ini adalah Rekomendasi Saham 13 Desember
Baca Juga×

Top
×