Geguritan Jawa

Di News 1347 views

Wohing Kama

Dening: Yogi M

Contoh Geguritan

Geguritan Bahasa Jawa

Apa kok pikir manungsa iku dewa

Kang bias gawe apa-apa dadi sampurna

Tanpa cacat, tanpa lepat

Kadya kang dadi kekarepeane manungsa padha

 

Awak kang dumadi saka irenge donya

Among bias nampa ecene wong liya,

Tan m

ikir apa kang dadi rasa sira

Kalara-laran nganti nunjem ing dada

 

Pancen bener awak iki dudu wosing rasa tresna

Ora liya karana biyung kang butuh arta

Banjur makarya kang mengkana

Kang kanggo nyukupi upa saben dina

Info PPDB SMA Negeri 1 Dlingo
Info PPDB SMA Negeri 1 Dlingo
Info PPDB SMA Negeri 1 Dlingo 2019,
INFO PPDB SMA NEGERI 1 BANTUL
INFO PPDB SMA NEGERI 1 BANTUL
INFO PPDB SMA NEGERI 1 BANGUNTAPAN 2019,
INFO PPDB SMA NEGERI 1 BANGUNTAPAN
INFO PPDB SMA NEGERI 1 BANGUNTAPAN
Berikut ini adalah INFO PPDB SMA NEGERI
Info PPDB SMA Negeri 1 Bambanglipuro
Info PPDB SMA Negeri 1 Bambanglipuro
PPDB Online SMA Negeri 1 Bambanglipuro, ppdb
Baca Juga×

Top
×