Geguritan Jawa

Di News 1263 views

Wohing Kama

Dening: Yogi M

Contoh Geguritan

Geguritan Bahasa Jawa

Apa kok pikir manungsa iku dewa

Kang bias gawe apa-apa dadi sampurna

Tanpa cacat, tanpa lepat

Kadya kang dadi kekarepeane manungsa padha

 

Awak kang dumadi saka irenge donya

Among bias nampa ecene wong liya,

Tan m

ikir apa kang dadi rasa sira

Kalara-laran nganti nunjem ing dada

 

Pancen bener awak iki dudu wosing rasa tresna

Ora liya karana biyung kang butuh arta

Banjur makarya kang mengkana

Kang kanggo nyukupi upa saben dina

Pengumuman Hasil UNBK SMA 2019 Lengkap
Pengumuman Hasil UNBK SMA 2019 Lengkap
Pengumuman Hasil UNBK SMA 2019 Lengkap –
Hotel di Bandara YIA
Hotel di Bandara YIA
Bagi kalian yang ingin mencari Hotel di
Nilai Ulangan Video Pawartos
Nilai Ulangan Video Pawartos
    Penting!!! Nilai ini masuk di
Materi Nyerat lan Maos Geguritan
Materi Nyerat lan Maos Geguritan
GEGURITAN Geguritan menika saking tembung gurit ingkang
Baca Juga×

Top
×