Geguritan Jawa

Di News 1634 views

Wohing Kama

Dening: Yogi M

Contoh Geguritan

Geguritan Bahasa Jawa

Apa kok pikir manungsa iku dewa

Kang bias gawe apa-apa dadi sampurna

Tanpa cacat, tanpa lepat

Kadya kang dadi kekarepeane manungsa padha

 

Awak kang dumadi saka irenge donya

Among bias nampa ecene wong liya,

Tan m

ikir apa kang dadi rasa sira

Kalara-laran nganti nunjem ing dada

 

Pancen bener awak iki dudu wosing rasa tresna

Ora liya karana biyung kang butuh arta

Banjur makarya kang mengkana

Kang kanggo nyukupi upa saben dina

Gempa 22 Juni 2020
Gempa 22 Juni 2020
Gempa Bumi 22 Juni 2020 – Gempa
Info Gempa Pacitan 12 Maret 2020
Info Gempa Pacitan 12 Maret 2020
Info Gempa Pacitan Kamis 12 Maret 2020,
Info Gempa Kamis 12 Maret 2020
Info Gempa Kamis 12 Maret 2020
Info Gempa 12 Maret 2020 – Info
Rekomendasi Saham 13 Desember 2019
Rekomendasi Saham 13 Desember 2019
Berikut ini adalah Rekomendasi Saham 13 Desember
Baca Juga×

Top
×